BEHANDLINGAR

Vid första behandlingstillfället går vi igenom var i kroppen dina problem sitter och utformar vilken metod som passar dig bäst.

Thai och Oljemassage förebygger och stärker kroppens besvär och funktioner. Massagen frigör både smärta och muskelspänningar och resulterar i ett ökat välbefinnande.

Varje behandling är unik och anpassas efter dina önskemål som kund.

Thai-massage

Den traditionella thai-massagen består av långsamma, rytmiska tryckningar och sträckningar av leder och muskler till deras normala viloläge. Din kropp placeras i olika yoga-liknande positioner där jag inte bara använder mina händer utan även armar, fötter och knän för att lösa upp spänningar och stimulera blodcirkulationen i din kropp och muskulatur.

Oljemassage

Oljemassage påminner om den traditionella thaimassagen men skiljer sig från denna då den är en väldigt mjuk och behaglig massage, som minskar din stressnivå. Oljemassagen har en balanserande effekt på kropp och själ och ger dig garanterat ny energi. Oljan som används är sesamolja.

Örtmassage

Massagen kan inledas med antingen thai eller oljemassage om så önskas. Varför inte en kombination av båda stilarna, allt efter ert önskemål.

Själva örtmassagen är en varm mjukgörande massage som behandlar ömma muskler och stela leder.

De varma örtknytena pressas rytmiskt mot muskler och leder. Aromaupplevelsen från örterna gör att du känner dig behaglig och avslappnad. Spänningar och knutor löses upp av värmen och örterna tränger ned i de ömma punkterna på kroppen och i musklerna.

Örtknyterna innehåller Thailänska örter t ex citrongräs, ingefära och limeblad.

Hot stonemassage

Massagen för dig som älskar varm massage. En otrolig avslappnande massage med varma lava stenar. Stenarna  i kombination med välgörande aromaoljor ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

 Aromamassage

Upplev känslan av en ljuvligt doftande massage som är härligt avslappnande. De rytmiska rörelserna i kombination med aromaoljorna går ner på djupet och mjukar upp dina muskler. En massage som är perfekt för dig som känner dig stressad och vill slappna av.

Ansiktsmassage

Massage av ansiktet ger Dig en skön avslappning. Genom massagen syresätts huden, löser upp muskelspänningar och ökar blodcirkulation i muskler och hud. En rogivande och avslappnande behandling som gör att du ser piggare ut – ditt ansikte får ett naturligt lyft. 

 Fotmassage med zonterapi

När du känner dig trött eller har värk i fötterna. Efter en aktiv dag är fotmassage ett mycket bra alternativ för dig.Fotsulan består av en mängd olika punkter som står i förbindelse med kroppens alla inre organ.Jag arbetar med att stimulera dessa punkter med hjälp av tummar, fingrar och en zonstav.  Massagen påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt. Fotmassage hjälper kroppen att motverka stress och ger en känsla av ett inre välbefinnande i hela kroppen.

 

Shandithi massage

En skön mix av kinesisk och ayurvedisk massage som öppnar upp emotionellt. Chakra och hjärtmarmapunkter är fokus i denna helkroppsmassage. Shandithi betyder obegränsad.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3982

 

2021 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag